Skip to main content

Referencer

Bryllupper

 • Vi brugte Christine som fotograf til vores bryllup og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet af de smukkeste, og meget personlige, stemningsfyldte billeder. Hun får til hver tid de varmeste anbefalinger fra os.

  Pia Bøgh Berg
 • Kan HELT klart anbefales. Har haft hende som fotograf til vores bryllup hvor vi helt naturligt og ubemærket forevigede vores smukkeste øjeblikke. Vi har også brugt hende til at tage af vores piger som slet ikke opdagede de var til fotograf fordi hun fik dem til at lege sig igennem den tid hun tog billeder. De BEDSTE anbefalinger fra os.

  Margit Hansen
 • Vi har netop modtaget billederne fra vores store dag og det er virkelig en fantastisk oplevelse at modtage en pakke billeder, hvor der er taget aktiv stilling til motiverne og kvaliteten. Alle billederne er utrolig skarpe, og de indeholder mange grin og funklende øjne. Vi føler, at Christine har formået at fange os fra vores bedste side og give os et indblik i gæsternes oplevelse af dagen. Vi valgte den store pakke (fra kirke til brudevals) og en lille måned inden brylluppet mødtes vi med Christine for at snakke ønsker, forventninger og detaljer. Hun kom med ideer og faglige input ex overvejelser om lys mv. På dagen skred vores tidsplan, men det stressede hende ikke, som hele dagen igennem udstrålede overskud og fleksibilitet.

  Tina Godtfredsen
 • Super professionel og fantastisk behandling både før, under og efter vores bryllup! Kan varmt anbefale hende. Vi havde regnvejr på dagen og Christine gjorde alt hvad hun overhovedet kunne for at få taget de bedste billeder som muligt. Hun var meget lyttende og forstående! Tusinde tak!

  Celina Langtoft
 • Vi brugte Christine til vores bryllup og havde hende med os hele dagen. Det var fantastisk at mærke der var en der hele tiden sørgede for at alle de vigtige elementer blev foreviget. Christine forstår at falde ind, så hun er der hvor det er vigtigt uden man lægger mærke til at nu bliver der taget billede. Dette resulterede også i nogle skønne billeder af vores gæster taget i et øjeblik, hvor de ikke har vidst at de blev fotograferet. Hun havde mange anderledes og spændende ideer til motiver, da vi skulle tage de obligatoriske bryllupsbilleder og de blev meget naturtro mod hvem vi er som mennesker. Vi vil til hver en tid anbefale og give Christine de bedste ord med på vejen.

  Stine og Kim Hall Jaller
 • Vi fandt Christine via Google, og hold da op hvor er vi glade for det! Christine spørger ind til hvad det præcis er du ønsker, og leverer derefter fotos af allerhøjeste kvalitet; komposition, lys og forståelse for begivenheden skinner helt klart igennem i de fotos du får. Vi lagde slet ikke mærke til at Christine tog billederne, og alligevel fik vi mange detaljerede fotos af vores store dag. Vi fik oven i købet de færdigbehandlede billeder (via Dropbox) efter kun tre dage, sådan skal dét gøres! Alt dette til en rigtig fornuftig pris. Kun de varmeste anbefalinger herfra, tak for en hyggelig dag Christine!

  Lone & Brian
 • Jeg kender Christine fra vores tidlige skoleår og vidste via de sociale medier at hun bla. tager bryllupsbilleder. Billederne, vi kunne se online, talte for sig selv. Derfor var der ikke nogen tvivl om at vi gerne ville have Christine som fotograf til vores bryllup. Det var var meget vigtigt for os igennem hele dagen ikke at skulle tænke på, eller bekymre os om, hvem der tog billeder hvornår. Derfor bad vi Christine være med fra vielse til brudevals og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi har fået billeder af vores helt igennem fantastiske dag, præcis som vi oplevede den. Christine fangede stemningen hos alle gæster og vi k en fornemmelse af at alle havde en ligeså god dag som vi havde. Billederne der nu hænger i stuen bringer mange positive tilkendegivelser med sig og vi er stolte og glade over at det var Christine der var vores fotograf. Vi vil til hver en tid anbefale Christine til andre!

  Rikke Grønborg
 • Christine tog de mest fantastiske billeder til vores bryllup. Hun fulgte os dagen igennem fra vores “ja” i kirken til brudebuketten blev kastet. Kan til en hver tid
  anbefale Christine. Hun er virkelig god til at fange stemninger – og de helt særlige øjeblikke. Hun er hurtig til at knipse og samtidig virkelig diskret. Christine tager den slags billeder, som man har lyst til at kigge på igen og igen. Er ikke sidste gang, at vi bruger Christine!

  Rebecca Veinø

  Erhvervsportætter

  • Vi har flere gange haft fornøjelsen af at bruge Christine som fotograf her i Spar Nord Roskilde, hvor vi oplever meget stor professionalisme og kreative input til at lykkes med levende billeder hvor stemningen kommer med. Det er meget værdsat og helt i tråd med vores ønske om at være en nærværende bank.

   Louise Sarfelt Antonsen,
   Afdelingsdirektør
  • Vi har i vores firma, FOBU, haft Louw Foto som fast “husfotograf” de sidste tre år. Både til erhvervsportrætter af medarbejderne, markedsføringsvideoer af institutionerne, videomateriale af vores Årsmøde, stemningsbilleder af julefrokost og lign. Christine har en særlig evne til at fange stemninger, særlige øjeblikke og til at få medarbejderne til at slappe af foran kameraet, så vi får de bedste billeder. Vi kan varmt anbefale Louw Foto.
   Signe Rekve,
   Vicedirektør og organisationskonsulent
  • Jeg fik taget billeder til brug på de sociale medier, og kom til Christine “uden nogen erfaring“. Christine er meget professionel, forstående og giver sig god tid så man kan slappe bedre af, i en til tider grænseoverskridende situation. Er meget tilfreds med billederne, og kan varmt anbefale Christine.

   Lotte Thorup
  • Vi har hos Steni Danmark fået taget medarbejderfotos af Christine fra Louw Foto. Der var strenge restriktioner fra hovedkontoret, hvordan billederne skulle laves, men det klarede Christine uden problemer. Hun er yderst professionel og kunne uden problemer klare alle de tekniske detaljer. Vi var yderst tilfredse med resultatet!

   Steni Danmark
   Leverandør af facadeplader, Steni, Steni Danmark
  • Vi er en mindre virksomhed som havde behov for et løft af vores hjemmeside. Vi fik en aftale med Christine, som arrangerede en samlet indsats ved hendes egne kompetencer og en makeup artist. Dagen var rar og afslappet, da
   Christine er ekstremt dygtig til at “blende” ind i et allerede etableret fællesskab. Resultatet af Christines og makeup artistens var meget tilfredsstillende, og Christine var meget fleksibel og åben for vores ønsker som kunde. Christine kunne matche de forventninger vi havde til resultatet, og hun agerede helt igennem professionelt. Vi var heller ikke afskrækket af prisen for den ret intensive arbejdsindsats.

   Anders Englund
   Chemark ApS

   Teater & koncerter

   • Vi har både i Pink Floyd Project, Betasongs og Cichosz været meget glade for at bruge Christine fra Louw Foto til at fotografere både koncerter og pladerelease. Det var en fornøjelse at se billederne, som er smukke og meget personlige. Vi oplevede at hun var god til at finde vinkler der siger meget om mennesker, stemning og selvfølgelig begivenheden. Hendes direkte og smarte facon er en anbefaling værd. Meget professionelt resultat der kan bruges på alle vores platforme.

    Christoffer Jespersen
    Musiker, Betasongs
   • Jeg føler mig ikke særligt godt tilpas foran et kamera, og jeg synes altid billederne viser en anden end den jeg selv ser mig som. Christine fra Louw Foto har den sjældne egenskab, at man med det samme føler sig i trygge hænder, hvilket – i mit tilfælde – gjorde at jeg kunne slappe af og rent faktisk nyde processen i stedet for hele tiden at fokusere på at se “korrekt” ud. Christine er kreativ, og tager føring på en måde der ikke er dikterende, men derimod inkluderende, og resultaterne bliver også derefter. Jeg bruger stadig de billeder vi tog til vores første session, og Louw Foto forbliver mit naturlige valg hvad enten jeg skal have foreviget en koncert, taget pressebilleder, eller bare have njusteret nogle farver på et foto.

    Jesper Hansen
    Komponist, Jesper Hansen Music

    Produktfotos

    • Jeg har ved ere lejligheder arbejdet sammen med Christine Louw og har rigtig gode erfaringer med at benytte hende som fotograf. Både før opgaven, med sparring angående ideer og muligheder, som på selve shootet. Her bidrager hun fyldestgørende med ideer så de tanker, jeg har haft om opgaven, bliver løst bedst muligt. Hun er super god til at forstå hvor jeg vil hen med en opgave og hvad jeg vil have den til at signalere. Jeg vil til hver en tid bruge Christine og kan varmt anbefale hende.

     Karina Petersen
     Frisør & Makeup Artist, Stylissimo
    • Vi har fået Christine til at tage en masse billeder til vores nye virksomhed. Fantastiske billeder. Dejligt med en person der er så omgængelig og positiv. Det bliver både nemmere og sjovere at komme i mål. Har ligeledes fritlagt en masse billeder som vi har stor glæde af på vores website.

     Niels Freitag
     Angle.Design

     Reportage

     • Christine er super sød, giver sig god tid og tager fremragende billeder! Jeg fik taget fitness-relaterede billeder og kom helt uden erfaring som “fotomodel”. Lynhurtigt fik Christine mig til at slappe af og føle mig godt tilpas – hvilket der kom nogle super fede billeder ud af!

      Lea Jalking
     • Christine Louw leverede et flot visuelt input til en større udgivelse. Christine var hurtig til at opfange, hvad vi var på udgik efter, og var kreativ, omhyggelig og punktlig i hendes løsning af opgaven. At hun i tilkøb hertil også har vist sig fleksibel efterfølgende, har blot været en flot bonus. Vi giver gerne en varm anbefaling herfra.

      Lone Hejlskov Munkeberg
     • Christine tager gode billeder! Men det er der jo så mange fotografer der gør…. Det der gør Christine til noget særligt, er hendes evne til på samme tid at være nærværende, engageret og så usynlig! Hun går aldrig i vejen, og man lægger aldrig mærke til hende “på den dårlige måde”. Istedet har hun en unik evne til at fange de små øjeblikke som andre aldrig ville overveje, eller se, og dét gør hende til noget særligt! Ønsker du en engageret fotograf, som gerne vil levere det som DU ønsker, og som har sans for de små unikke øjeblikke, så har Louw Foto mine varmeste anbefalinger!

      Karina Jensen
     • Christine er en meget serviceminded og dygtig fotograf der med sine flotte og kreative billeder fra nogle af HB Køges netværksarrangementer er med til efterfølgende at løfte oplevelsen for deltagerne bla. med sine uploadede billeder fra arrangementerne.

      Brian Romme
      HB Køge A/S
     • Jeg kan klart anbefale at få taget billeder af Christine. Hun har taget billeder af min gravide mave og af vores piger. Hun formoder at skabe meget trygge og rolige rammer, hvilket har været guld værd! Og ikke nok med hun er dygtigt, så er hun også skide sød! 🙂

      Anja Maria Andersen
     • Billederne Christine tager er altid i høj kvalitet, der er mange forskellige billeder at vælge imellem, og hun formår gang på gang at fange stemningen til vores arrangementer. Hvis nogen står og mangler en dygtig fotograf, så er Christine fra Louw Foto et rigtig godt valg!

      Anders Friis
     • Vi havde den store glæde at have fotograf Christine med ved hjemmefødslen af vores tredje datter. Christine er yderst professionel og vi bemærkede hende nærmest ikke, som andet end en positiv og god energi i huset imens jeg fødte. For mig er det vigtigt at der er ro og koncentration for mit eget vedkommende og som uddannet jordemoder, ved jeg hvor forstyrrende det kan være hvis den fødendes dybe optagethed af veerne hele tiden bliver brudt. Her var Christine fuldkommen perfekt for vores fødselsoplevelse. Billedserien fra fødslen er vanvittig smuk og Christine har fået små, sjove detaljer med som vi aldrig selv ville have taget billeder af; blikke, situationer og stilleben. Hvis vi skulle have nummer tre, ville Christine være en selvfølge for os at have med!

      Camilla Härtel Jensen
      Jordemoder, Kvinde & Krop
     • Sjældent har jeg mødt så meget overskud, tålmodighed og fantasi, til at kunne få det helt rigtige billede af vores børn, til trods for at den ene ikke kunne være der da billedet blev taget og at de andre ikke sad stille ét enkelt øjeblik. Tak for det flotte resultat, det er utrolig værdsat!

      Jutta Wessel Knaack
     • Vi har her I Vesterbo benyttet Christine igennem de sidste 4 år ved vores årlige fælles gruppefotoseance. Christine har hver gang leveret stor professionalisme på en dejlig rolig og behagelig måde! Hun formår at gøre alle børn trygge og får hver gang skabt nogle fantastiske otte billeder. Efter en af de første runder med gruppefoto havde jeg en snak med Christine om vores lange kedelige gang. Mit ønske var at få lavet nogle store plakatbilleder der symboliserede vores arbejde med idræt og bevægelse idet vi er idrætsinstitution. Christine havde super spændende ideer til hvordan man på en enkel og meget fotografisk måde kunne symbolisere dette. Vi aftalte en fotoseance hvor vi k udvalgte børn til at lave forskellige øvelser. Det var en både effektiv, men også sjov, formiddag for både Christine og børn. Kort tid efter vendte Christine tilbage med et udvalg af fantastiske fotos der understøttede præcis det vi ønskede. Det var svært at udvælge, men nu har vi den flotteste gang med kunstværker der viser aktive børn, takket være Christines fantastiske evner. Alle nye i vores hus kommenterer vores flotte væg!

      Katja Brusen Leder, Idrætsbørnehaven Vesterbo i Greve Kommune
     • Vi havde behov for at skifte fotograf til fotografering af vores 8 stuer med i alt 100 vuggestuebørn. Valget endte på Christine Louw, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Christine er meget professionel i sin tilgang til fotograferingen af børnene. Hun kommer med ideer, men hun er også meget lydhør overfor vores ønsker. Hendes måde at håndtere arbejdet omkring billederne på, har gjort at vi ikke har haft en ekstra arbejdsopgave. Hvilket har været skønt, da det tidligere har været en udfordring med 100 børn. Udover fotografering af børnene har vi også valgt at bruge Christine til at fotografere stemninger og udtryk fra vores hverdag. Billederne har vi fået printet i 70×100. Vi har i alt hængt 10 kæmpe billeder op i vores gang til glæde for både børn og voksne. Yderst veltaget og fantastiske billeder, hvor Christine har fanget lige præcis det vi havde aftalt. Vi kan kun på det varmeste anbefale et samarbejde med Christine.

      Doris Collin Togeby Afdelingsleder, Barnets Hus
     • Christine er blevet vores faste ”husfotograf” og har taget næsten alle fotos til vores hjemmeside. Hun er hurtig, grundig og fanger lynhurtigt vores ideer og rådgiver meget kompetent. Som portrætfotograf har både vi, og vores netværk, med stor tilfredshed benyttet Christine til flere opgaver i firmaregi til eksempelvis erhvervsportrætter.
      Birgitte Krohn Ejer, Krohns Køkken